Ant Tart (Antimonium Tartaricum)

Ant Tart, een belangrijk hoestmiddel

 

Homeopathische middelen werken volgens het principe dat ‘het gelijke wordt met het gelijkende genezen’. De onderstaande indicaties zijn wat een gezond persoon zou voelen als het Ant Tart in een lage verdunning in zou nemen.  Als uw symptomen lijken op de onderstaande symptomen, dan kan Ant Tart  (in een hoge verdunning, zoals C30) een middel zijn dat het zelfherstellende vermogen van uw lichaam een impuls geeft.

Ant Tart in het kort

Belangrijk (ratelende) hoestmiddel, waarbij de patiënt kan slijm niet ophoesten (vergelijk Ipecac) en “verdrinkt in het slijm”. Heeft het gevoel dat hij/zij stikt, voelt zich zwak, suf en slap. De patiënt kan geïrriteerd. Veel gapen en zweten. Wit beslagen tong. Beter: bij slijm kunnen uitspugen, recht op zitten, koude drankjes.

Modaliteiten Ant Tart 

Erger: warmte, liggend, 4 uur ‘s middags, bij gezelschap.

Toepassingen Ant Tart:

Toepassingen Klachten/symptomen
hoest luide, ratelende hoest met overgeven
na geboorte bij benauwdheid
overgeven met hoest
waterpokken als pokken langzaam komen, hoest

Raadpleeg bij aanhoudende klachten of erg hoge koorts altijd een (huis)arts. Een homeopathisch arts vindt u hier of een klassiek geschoolde homeopaat hier.

Ant Tart kopen?

Wilt u Ant Tart kopen? Het losse middel Ant Tart in de potentie 30K van de Franse fabrikant Boiron is verkrijgbaar bij Viata.nl. Klik hier om direct op de pagina te komen waar u het middel kunt kopen.
Het losse Ant Tart middel zit ook in de Helios Homeopathische huisapotheek die in onze shop wordt verkocht.

Uw ervaring met Ant Tart kan anderen helpen!

Heeft u vragen of wilt u uw ervaring delen over het homeopathische middel Ant Tart, geef dan uw reactie hieronder. Ervaringen met dit middel kan een grote hulp zijn voor andere mensen met een vergelijkbare situatie.

1 reactie op “Ant Tart (Antimonium Tartaricum)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *